Wie ben ik?

Ik wil me graag even voorstellen.

Ik ben Frans Verhoeve geboren op 19 november 1967 en opgegroeid in een gezin met 5 kinderen waarvan de ouders een eigen zaak hadden. Hard werken en de liefde voor het gezin waren de speerpunten van mijn ouders en heb ik ook zo meegekregen in mijn opvoeding. Op mijn 17e hebben we helaas mijn oudste broer en zijn vriendin verloren door een verkeersongeval, dit trauma heeft een flinke impact gehad op het gezinsleven van ons allemaal. Uiteraard heeft deze gebeurtennis invloed gehad op mijn ontwikkeling als mens, op mijn denken en doen maar vooral mijn doorzettingsvermogen is hierdoor nog sterker geworden.

 

Het motto niet lullen maar doen, werd in die tijd gevormd.

 

Jaren later ben ik gelukkig getrouwd en is mijn vrouw in verwachting van een tweeling, helaas was dat geen gemakkelijke zwangerschap. Na 14 weken al opnamen in het ziekenhuis om met weeënremmers de bevalling te kunnen uitstellen. Na 27 weken overplaatsing naar een academisch ziekenhuis waar helaas geen weeënremmers worden toegediend. Na veel overleg en twee keer bijna te zijn bevallen ( 28 weken) ben ik zo boos geworden en heb ruzie gemaakt met de arts wat hoog is opgelopen. Twee dagen later zijn de kinderen gezond geboren en wegen net 1000 gram per kind.

Helaas hebben we na 10 dagen afscheid moeten nemen van onze zoon Rick hij heeft het niet gered.

Krijg je later van de arts gewoon te horen wel jammer dat ze niet langer in de buik van de moeder konden blijven!

Dat was juist hetgene waar ik zo hard voor had gevochten.

Het verwerken van het verlies van onze zoon heeft tijd gekost en met de jaren heb ik het een plekje gegeven.

Mijn bewuste had het verwerkt.

 

Aangezien ik al jaren een fanatieke sporter ben ( fietsen, schaatsen hardlopen, voetbal en skeeleren), had ik voldoende uitlaatkleppen. Rondom de tijd van het overlijden van Rick ben ik ook meer gaan sporten.

Een tijd erna ben ik in een schaatswedstrijd hard onderuitgegaan, waarbij ik mijn lichaam behoorlijke heb bezeerd.

Vooral nek en rug klachten, deze zijn door fysiotherapie en manuele therapie redelijk opgelost.

Helaas bleef ik last houden van mijn linker been en de bloedtoevoer in het been, in de loop der jaren ben ik echt overal geweest, maar niemand kon het ( helemaal) oplossen. Elk jaar werd de klacht erger en erger.

 

Bij toeval kwam ik via YouTube een filmpje tegen van Edwin Selij, dat ging over sportblessures en hypnose.

Na een afspraak te hebben gemaakt bij een hypnotiseur, heb ik na een uitvoerig voorgesprek mijn problemen besproken. De 1e sessie zijn we met de fysieke aspecten van het lichaam bezig geweest en voor het gevoel zijn er stenen verwijderd uit mijn bloedomloop. Bij de 2e sessie ben ik via een regressie teruggegaan naar de tijd rondom het overlijden van mijn zoon. Het was een mooie maar ook heftige sessie. Na 1 sessie waren de klachten al gehalveerd. Na een 2e sessie waar ook andere oude problemen zijn behandeld voelde ik mij een herboren mens.  Na de 3e sessie was ik zowel geestelijk als lichamelijk in balans en voelde me super.. 

 

Het bijzondere vond ik dat ik in het dagelijks leven het overlijden van mijn zoon allang een plaatsje had gegeven.

Maar mijn onbewuste wilde steeds weer die pijn voelen van het verlies en het hele proces er omheen van mijn zoon, en heeft dat via mijn lichaam kenbaar gemaakt jaar in jaar uit.

 

Ik heb hypnose altijd al erg interessant gevonden en nu met mijn eigen ervaring erbij moest ik hier gewoon wat mee doen. 

Het helpen van mensen net zoals ik ben geholpen is heel dankbaar werk, en mijn nieuwe levensmotto geworden.

 

Ik heb de basis, master en Elite master opleidingen bij Hypnose instituut Nederland goed doorlopen en ook nog extra opleidingen/masterclass gevolgd. ( zie onderstaande lijst)

 

Opleidingen:

 

NLP Coach Nha.

Elite Master hypnotherapie opleiding 3.0, Hypnose instituut Nederland (Edwin Selij).

Master hypnotherapie opleiding 2.0, Hypnose instituut Nederland (Edwin Selij).

Psychosociale Basiskennis opleiding. Con Amore.

EMDR opleiding Take off Support. ( Koos Schinkel )

Online NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) opleiding. Hypnose instituut Nederland  (Edwin Selij).

Online Quantum hypnose opleiding. Hypnose instituut Nederland  (Edwin Selij).

Basisopleiding hypnotherapie 1.0, Hypnose instituut Nederland (Nico Jacobs en Bianca L’abée ).

 

Aanvullende hypnose opleidingen/ masterclass:

2 daagse opleiding/masterclass Reiki 1 ( Sharonna van Waveren)

2 daagse opleiding/masterclass super combi virtuele maagband.

4 daagse opleiding/masterclass M-bit training Take off support ( Esther Honkoop)

3 daagse opleidingen/ masterclass Jeffrey Stephens protocol ( R.P.J. Nooijen)

6 daagse opleiding BUR methode bewustwordingsproces naar volledige transformatie. ( René Brandjes en Suzanne Fink) 

5 daagse opleiding conversationele hypnose mastery bootcamp ( Martijn Groenendal )

2 daagse opleidingen/ masterclass stoppen met roken. Hypnose instituut Nederland (Martijn Regelink).

2 daagse opleidingen/ masterclass The Swan ( Bob Burns )

1 daagse opleidingen/ masterclass Aikido en Hypnose. ( Nico Jacobs)

2 daagse opleidingen/ masterclass kinderhypnose  ( Bianca L’abée en Anneke Dusseljee)

3 daagse opleidingen/ masterclass Western mesmerist ( Tom Scheers)

3 daagse opleidingen/ masterclass Ultimate Javanes Magnetist ( Dodie Magis en Tom Scheers)

2 daagse opleidingen/ masterclass partstherapie/ werken met delen. Hypnose instituut Nederland  (Edwin Selij).

3 daagse opleidingen/ masterclass sport en hypnose. Hypnose instituut Nederland  (Hans Roovers en Edwin Selij).

3 daagse opleidingen/ masterclass show en toneel hypnose. Hypnoworld ( Rinke Jacobs).

2 daagse opleidingen/ masterclass  werken met identiteit. Hypnose instituut Nederland  (Edwin Selij).

2 daagse  opleidingen/ masterclass virtuele maagband training. Hypnose instituut Nederland  ( Bianca L’abée ).E 3 daagse opleidingen/ masterclass mesmerisme (Eline Kempers).A

2 daagse opleidingen/ masterclass spirituele hypnose (Eline Kempers).COBS 

2 daagse opleidingen/ masterclass stoppen met roken. Hypnose instituut Nederland (Marcel Borst).

1 daagse opleidingen/ masterclass zelfhypnose. Hypnose instituut Nederland (Nico Jacobs).

 

Opleidingen sport gerelateerd:

ST3 schaats trainer en coach, opleiding ( KNSB)

JSL schaats trainer, opleiding ( KNSB)

Junioren C en B voetbal trainer en coach, opleiding. ( KNVB)

 

 

Wil je meer weten over de toepassing van hypnose bij jou probleem dan kan je contact met me opnemen.