Afvallen met hypnose en hypnotherapie

Afvallen en slank blijven met de virtuele maagband

 

Sinds 2013 introduceren we het meest revolutionaire en effectiefste afslanksysteem dat niet gebaseerd is op het uithongeren van je lichaam, het tellen van calorieën, intensief sporten, slikken van pillen of een speciale dieet.

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose” een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken, met alle voordelen van een ‘normale’ maagband.

 

Een virtuele maagband is vooral heel nuttig voor mensen die te veel eten, ongezond eten,  snaai gedrag vertonen of heel de dag door eten. Je hebt alleen niet de nadelen van de fysieke maagband. En de resultaten van de virtuele maagband zijn, wereldwijd beschouwd, ook nog eens een stuk hoger.

Waar ongeveer 50% van de mensen baat heeft bij een ‘normale’ maagband, is de virtuele maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

 

Ik wil je eerst vragen om even stil te staan bij het woord DIEET … Hoe voel je, je dan? Geïnspireerd, ontspannen en enthousiast? Of eerder depressief, beperkt en berooft? Voor meer dan 90% van de mensen geldt het tweede.

 

Met hypnotherapie is het nu mogelijk om een écht werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. Dit programma hebben we ontwikkeld voor mensen die ondanks vele diëten elke keer falen. Misschien herken je het wel het jo-jo effect. Daar is een reden voor waar we later op terug komen.

Het is uiteraard belangrijk hoeveel je eet. Maar we kennen allemaal wel van die mensen die alles kunnen eten wat ze willen maar niet dik worden. Of van die mensen die weinig eten en nog steeds aan komen.

 

We kennen de emotionele eters, stress eters en mensen met een stofwisselingsprobleem. Natuurlijk zijn er een aantal medische aandoeningen die gewichtstoename kunnen veroorzaken. Maar in de meeste gevallen is de gewichtstoename gerelateerd aan wat ze in hun lichaam stoppen, wat ze eten en hoe ze calorieën verbranden.

Gewichtstoename is vaak een programma dat we ontwikkelt hebben. 

 

Met een hypnose sessie zorgen wij ervoor dat jouw programma weer gereset wordt naar zijn natuurlijk staat.

Misschien vraag je je af of je de virtuele maagband kunt vergelijken met een échte maagband. Jazeker kun je dat, hieronder zal ik dit toelichten.

 

Wat zijn de voordelen van dit programma

Dankzij de huidige hypnose technieken kunnen we onder hypnose een “échte” maagband operatie uitvoeren. Alleen zal dit een denkbeeldige operatie zijn. Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar!

Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst en geeft jou hetzelfde voldane gevoel. Echter zonder alle nadelen!

In de praktijk, met een “échte” ( kosten € 6000,-) operatieve maagband, moet je je bewust zijn van alle risico’s van zo’n operatie (herstelperiode, complicaties, het risico van bloedpropjes…). Met de virtuele maagband heb je alle voordelen zonder de negatieve bijwerkingen! Geen narcose en geen littekens!

En dan hebben we het financiële plaatje nog niet eens bekeken.

 

Hoe ziet het programma eruit

Het ‘virtuele maagband’ programma bestaat uit 4 sessies. Na de eerste sessie krijg je een MP3 mee. Die je dagelijks gaat beluisteren waardoor je zal merken dat je veel sneller voldaan bent, minder eet en meer gewicht zal verliezen. De 1e sessie duurt ongeveer 2 a 2,5 uur, de vervolg sessies zijn 1,5 a 2 uur. In totaal dus ongeveer 10 uur, en daarbij begeleiding van 1 a 6 maanden net wat voor jou nodig is.

Wat doet het ‘virtuele maagband’ programma voor jou!

 • Sabotage stoppen
 • Je motiveren om je doel te bereiken, te versterken en te behouden
 • Vetverbranding van het lichaam verhogen
 • Je maag verkleinen (Virtuele Maagband)
 • Het verlangen je lichaam te bewegen verhogen
 • Je eetlust in toom houden en je bloedsuiker stabiliseren
 • Je langzamer doen eten en snel eten stoppen
 • Je slechte gewoontes verwijderen
 • Een positief zelfbeeld programmeren
 • Je verlangen naar gezond en voedzaam eten verhogen
 • Je geluk, gezondheid en vitaliteit vergroten
 • Je verlossen van stress en/of angsten

 

De virtuele Maagband

De virtuele maagband is een perfect alternatief voor de echte maagbandoperatie met een hoger slagingspercentage en geen complicaties. Zou jij dit ook willen ondergaan? Maak dan snel een afspraak.

Wil je meer weten over de toepassing van hypnose bij jou probleem dan kan je contact met me opnemen.