Stoppen met roken met hypnose en hypnotherapie

Stoppen met roken

Heb je moeite om te stoppen met roken en is dit je nog steeds niet gelukt? Dan lukt het je wel met mijn unieke hypnose aanpak. Met deze aanpak stopt 85% met roken direct na 1 sessie en de laatste 15% heeft bij het begin nog even moeilijke momenten maar na een aantal dagen is deze drang naar een sigaret ook verdwenen en zijn zij niet roker geworden.

 

Rookverslaving

Voor elke verslaving geldt dat er eens een begin gemaakt wordt, zo ook voor rookverslaving. Het eerste sigaretje wordt vaak op jeugdige leeftijd gerookt. Hoewel er het besef is dat roken slecht voor ons is, zijn de mogelijke gevolgen nog niet te overzien. Het is juist leuk om iets te doen wat eigenlijk niet mag, iets waar je op latere leeftijd beslist spijt van krijgt. Er komt een tijd dat men wil stoppen met roken, sommige vanwege gezondheidsredenen, anderen bijvoorbeeld om financiële redenen.

 

Één sigaretje maakt je nog niet meteen verslaafd. Pas als we het roken op regelmatige basis herhalen, wordt roken tot een gewoonte, een automatisch proces, een rookverslaving. Je steekt eigenlijk een sigaretje op zonder erbij na te denken. Een gewoonte die slecht voor ons is, noemen we een verslaving, in dit geval een rookverslaving.

 

Rookverslaving – stoppen met roken

Tja, ging dat maar zo gemakkelijk. Elke roker heeft wel eens geprobeerd om aan de rookverslaving een einde te maken. Het blijkt echter helemaal niet zo gemakkelijk om te stoppen met roken. Veel rokers vervallen weer in oude gewoonten na het opsteken van één sigaretje en al gauw is de consumptie weer gestegen tot het aantal dat men voordien rookte.

 

Onderzoek wijst uit dat nicotinevervangers nauwelijks bijdragen aan het verminderen van het aantal rokers. Het is dan ook niet zozeer de nicotine die je verslaafd houdt, maar veel meer de gewoonte. Tijdens rookmomenten is er een behoefte van binnenuit die je aanzet tot het roken van een sigaretje. Deze drang is nauwelijks te weerstaan en sterk in het onderbewustzijn verankerd. We zouden dit duiveltje maar al te graag de nek omdraaien, nietwaar?

 

Stoppen met roken d.m.v. hypnose en hypnotherapie 

Wil je echt een einde maken aan jouw rookverslaving dan kan hypnose en hypnotherapie je daarbij uitstekend helpen. Door middel van hypnose wordt het onderbewustzijn zodanig aangepast, dat het zich zal gaan gedragen als een niet-roker. Stoppen met roken is veel gemakkelijker, met hypnotherapie.

Mocht het echter gebeuren dat er na 15 dagen nog steeds (veel) drang is tot een sigaret en je heb deze nog niet genomen kan je aanspraak maken op een gratis tweede sessie.

 

Andere verslavingen: alcoholverslaving, gameverslaving, gokverslaving, eetverslaving, drugsverslaving.

Wil je meer weten over de toepassing van hypnose bij jou probleem dan kan je contact met me opnemen.