Consult:

Wanneer je het besluit heb genomen om je problemen in je leven te willen oplossen of weer controle te hebben over je eigen leven, plannen we 2 of 3 sessies in.

Ik behandel cliënten op maandag, woensdag en donderdag.

 

De 1e sessie duurt ongeveer 1,5 a 2 uur. Daarin leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we aan welk probleem we samen gaan werken.

 

Na het voorgesprek leg ik je het e.e.a. uit over hypnose en hoe het in zijn werk gaat. Je zal ook merken dat je alles hoort en beleeft. Je zal de sessie ook als heel ontspannen ervaren.

 

Bij de 2e sessie bespreken we wat er allemaal is veranderd, en bekijken we welke onderdelen nog extra aandacht nodig hebben. In de praktijk blijkt dat er vaak nog andere onderliggende problemen zijn waar we in deze sessie onze aandacht op focussen.

Je zult ook merken dat je de 2e sessie dieper in hypnose zal gaan, omdat je na de 1e sessie weet hoe het werkt en je nog beter kan ontspannen.

 

Bij de 3e sessie evalueren we het hele traject en kijken we of er nog "restjes" over zijn gebleven en behandelen deze.

We zullen het hele veranderingstraject nog extra kracht meegeven.

 

De meeste mensen zijn na 3 sessies klaar.

Mocht je daarna nog meerdere sessies willen en/of nodig zijn dan is dat in overleg altijd mogelijk.

 

Tarieven:

  • Een consult/sessie  duurt ongeveer 1,5 a 2 uur en kost € 199,-
  • Stoppen met roken 1 sessie en i.d.n. en niet gerookt een gratis 2e sessie. ( eenmalige kosten van € 399,-)
  • Afvallen en slank blijven met het virtuele maagband programma, bestaande uit 2 super combi sessie, 2 mp3 voor thuis begeleiding en een uitgebreide reader kosten € 499,-.

De dagen dat ik cliënten behandel zijn: maandag, woensdag en donderdag.

 

Aangezien ik graag mensen wil helpen met hun problemen, en niet bezig wil zijn met de boekhouding, ontvang je na de sessie/consult via de mail de factuur welke je met ideal kan betalen. Het mag ook rechtstreeks naar mijn bank rekening nummer NL43 INGB 0008 0093 12 t.a.v. Hypnotherapie Frans Verhoeve.

Betaling contant na de sessie is ook mogelijk, er is geen pin aanwezig, de factuur ontvang je dan naderhand via de mail.

Zie algemene voorwaarden

 

De afspraak kan 24 uur van te voren worden geannuleerd, na deze tijd ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

 

Wil je meer weten over de toepassing van hypnose bij jouw probleem dan kan je contact met me opnemen.