Hypnotherapie thuisbehandelingen

 

Ik zou me zo maar kunnen voorstellen dat het voor jou moeilijk is om een behandeling bij mij in de praktijk in te plannen, of dat je eerst via deze onderstaande thuisbehandelingen hypnotherapie wilt ervaren.Deze onderstaande thuisbehandelingen kan je beluisteren in een voor jou vertrouwde omgeving. Zodat jij rustig en in een vertrouwde omgeving aan je probleem kan werken.

Iedere thuisbehandeling heeft een eigen thema, maar er zitten ook overlappingen in.Deze overlappingen houden in dat de thuisbehandelingen elkaar ook versterken en het voor jou proces misschien beter is om er 2 of misschien wel 3 te kopen.

Deze thuis behandeling mag je zo vaak beluisteren als je wilt, maar is wel alleen voor eigen gebruik.

Na 3 of 4 keer beluisteren bereik je het beste resultaat. Meer mag altijd 😊

 

Mocht je na het beluisteren van de thuisbehandelingen, een privé behandeling bij mij in de praktijk willen is dat uiteraard mogelijk en maak ik graag een afspraak met je via het contact formulier.

 

Na de betaling via i-Deal krijg je binnen 3 werkdagen een mailtje met daarin de factuur en een linkje, waarmee je de behandeling kan downloaden. Deze behandeling is op mp3, dus kan je overal afspelen.

Gebruik daarbij een hoofdtelefoon of oordopjes.

Neem ook even echt de tijd want de behandelingen duren tussen de 35 en 60 minuten. Uiteraard beluister je deze als je geen auto rijdt, of andere machines aan het besturen bent. Ook niet als je verantwoordelijk bent voor je omgeving.

Na de betaling ontvang je ook een factuur, die je weer in kan leveren bij je zorgverzekering. Deze vergoeding kan wel oplopen tot € 75,00 per behandeling. Uiteraard is dat afhankelijk van jouw zorgverzekering en dekking. Zie (https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/hypnotherapie)

Het belangrijkste is dat deze thuisbehandelingen jou gaan helpen alle doelen die jij wilt bereiken te behalen.

 

Veel succes 😊

 

 

Ontspannen en scherp je examen en/of tentamen maken

 

Met een ontspannen gevoel je examen en/of tentamen ingaan. Weten dat alle kennis die jij hebt opgedaan in de klas, zowel bewust als onbewust, al in jou zit.

 

Deze kennis samen met de kennis die je zelf nog hebt geleerd, gaat er voor zorgen dat jij je tentamen en/of examen gaat halen. Deze thuis hypnotherapie behandeling van ongeveer 50 minuten gaat jou daarbij helpen.

Deze behandeling zorgt ervoor dat jij ontspannen en scherp bent en weet dat alle kennis in jou automatisch omhoog komt.

 

Note: op deze hypnotherapie thuisbehandeling zitten auteursrechten en is alleen voor eigen gebruik. En mag jij zo vaak als je wilt gebruiken voor jezelf. Na 3 a 4 keer beluisteren bereik je het beste resultaat. Meer mag altijd.

€ 99,00

 • Levertijd: 1-3 dagen

Je goed voelen met jezelf en weten dat je diep van binnen waardevol bent

 

Niet ieder mens voelt zich vanuit zichzelf en in zichzelf waardevol en als je dat gevoel mist, is het lastiger om krachtig en zelfstanding in het leven te staan. En beter met bepaalde situaties om te kunnen gaan.

 

Veel mensen weten niet precies hoe ze hun leven waardevol kunnen inrichten, en willen graag de onderstaande doelen in hun leven behalen:

 • Waardevolle tijd doorbrengen met je gezin.
 • Waardevolle tijd doorbrengen met familie en vrienden.
 • Gezond leven, voor je lichaam zorgen.
 • Jezelf ontwikkelen in je werk.
 • Jezelf ontwikkelen als mens.
 • Iets doen dat betekenis heeft en dat je voldoening geeft.
 • Jezelf ontwikkelen: o.a. lezen, leren en groeien.
 • Nieuwe ideeën opdoen.
 • Reizen, wereld ontdekken.
 • Etc. 

Maar dit alles is moeilijk te bereiken als je niet waardevol bent in jezelf.

 

Deze thuis hypnotherapie behandeling van ongeveer 45 minuten gaat jou daarbij helpen, waardoor het voor jou makkelijker wordt om van een waardevol leven te genieten.

 

Note: op deze hypnotherapie thuisbehandeling zitten auteursrechten en is alleen voor eigen gebruik. En mag jij zo vaak als je wilt gebruiken voor jezelf. Na 3 a 4 keer beluisteren bereik je het beste resultaat. Meer mag altijd.

€ 99,00

 • Levertijd: 1-3 dagen

Jij kan alles leren

 

Soms heb je wel eens het idee, of heeft iemand je aangepraat dat jij iets niet goed zou kunnen leren. En je bent dat op een of andere manier gaan geloven, bewust of onbewust. Dat kan er voor zorgen dat jij je zelfvertrouwen in het aanleren van nieuwe dingen kwijt bent geraakt.

 

Dat zorgt er voor dat je juist geen nieuwe dingen wil en/of gaat leren, maar ook dat je niet goed openstaat om iets te leren zowel bewust als onbewust. Het kan zijn dat je dan ook vaak het gevoel in jou hebt ‘ik kan dit toch niet’ en gaat het dan ook niet doen.

 

Deze thuis hypnotherapie behandeling van ongeveer 55 minuten gaat jou daarbij helpen. Hierdoor voel en weet je diep van binnen, ik kan alles leren en gaat het ook gewoon doen.

 

Note: op deze hypnotherapie thuisbehandeling zitten auteursrechten en is alleen voor eigen gebruik.

En mag jij zo vaak als je wilt gebruiken voor jezelf. Na 3 a 4 keer beluisteren bereik je het beste resultaat. Meer mag altijd.

€ 99,00

 • Levertijd: 1-3 dagen

Jij mag er zijn, jij bent goed zoals je bent / zelfvertrouwen

 

Heb jij het gevoel dat je niet goed genoeg bent voor jezelf dat jij er niet mag zijn, maar ook het gevoel dat je vroeger niet goed genoeg was. Dat je niet gewaardeerd werd en geaccepteerd zoals jij vroeger was. Dat jij er niet mocht zijn en/of te weinig liefde hebt gehad in je jeugd van o.a. ouders, familie, vrienden of andere mensen in je omgeving.

 

Dit kan er voor hebben gezorgd dat het gevoel dat jij er helemaal mag zijn ook de kleine jij in jou er niet is. Dat zorgt er voor dat je nu moeite kan hebben met zelfvertrouwen en eigenliefde en niet de stappen kan ondernemen die jij graag zou willen.

 

Deze thuis hypnotherapie behandeling van ongeveer 60 minuten gaat jou daarbij helpen. Waardoor jij voelt en weet dat ook de kleine jij in jou, het gevoel hebt ervaren “ik mag er zijn”.

 

Note: op deze hypnotherapie thuisbehandeling zitten auteursrechten en is alleen voor eigen gebruik.

En mag jij zo vaak als je wilt gebruiken voor jezelf. Na 3 a 4 keer beluisteren bereik je het beste resultaat. Meer mag altijd.

€ 99,00

 • Levertijd: 1-3 dagen

Vast zittende negatieve emoties kunnen loslaten

 

Emoties je hoort en leest er veel over. Wat zijn emoties en wat doet het allemaal met jou als persoon. Vele mensen blijven vast zitten in en met hun negatieve emoties en denken te weten hoe je deze los kan laten. Maar de emoties die diepe indruk op je hebben gemaakt in zowel negatieve als positieve zin zitten diep in je onbewuste opgeslagen.

 

Dus hoe laat je negatieve emoties los uit je onbewuste als je daar zelf moeilijk toegang toe kan krijgen ???

 

Deze thuis hypnotherapie behandeling van ongeveer 50 minuten gaat jou daarbij helpen, waardoor jij voelt en ervaart wat het is om alle negatieve emoties los te laten.

 

Note: op deze hypnotherapie thuisbehandeling zitten auteursrechten, en is alleen voor eigen gebruik.

En mag jij zo vaak als je wilt gebruiken voor jezelf. Na 3 a 4 keer beluisteren bereik je het beste resultaat. Meer mag altijd. 

€ 99,00

 • Levertijd: 1-3 dagen

Omgaan met kritiek, of is het toch een opbouwende feedback

 

Kritiek krijgen kan echt voelen als een klap in je gezicht, zeker als je vindt dat het onterecht is. En dit kan er voor zorgen dat je boos, ontdaan en zelfs depressief wordt. Door kritiek kan je gaan twijfelen over jezelf, aan jezelf en minder zeker zijn van jezelf.

 

Beïnvloedt de kritiek van een ander jouw leven of kan je niet beoordelen of het kritiek is of opbouwende feedback, omdat jij onbewust reageert op een manier zodat jij niet de juiste afweging kan maken en/of kritiek gewoon te negeren.

 

Deze thuis hypnotherapie behandeling van ongeveer 55 minuten gaat jou daarbij helpen. Waardoor jij ontspannen en rustig kan en gaat beoordelen of de kritiek een opbouwende feedback is of dat de kritiek onbruikbaar is en alleen op de persoon gericht waardoor je deze niet accepteert en/of in je onbewuste opslaat.

 

Note: op deze hypnotherapie thuisbehandeling zitten auteursrechten, en is alleen voor eigen gebruik.

En mag jij zo vaak als je wilt gebruiken voor jezelf. Na 3 a 4 keer beluisteren bereik je het beste resultaat. Meer mag altijd.

€ 99,00

 • Levertijd: 1-3 dagen

Via je onbewuste vastzittende negatieve patronen positief veranderen

 

Heb jij vastzittende negatieve patronen die je heel graag zou willen veranderen, maar wat je steeds maar niet lukt om te veranderen.

Een bepaald gevoel en/of bepaald gedrag o.a.:

 • Angsten. Nerveus in grote gezelschappen.
 • Vast zitten in een neerwaartse spiraal.
 • Jij eigen steeds wegcijferen bij partner, familie en/of vrienden.
 • Steeds weer in de zelfde valkuilen in je leven belanden.
 • Etc.

Je zou graag wat anders willen doen en/of voelen maar het lukt je niet om dat te veranderen. Dat komt omdat er in je onbewuste een goede reden en/of waarde is om datgene wat je nu doet en/of voelt te blijven doen.

 

Deze thuis hypnotherapie behandeling van ongeveer 50 minuten gaat jou daarbij helpen. Je leert met je onbewuste contact te maken en zodoende nieuwe manieren te vinden en te installeren in je onbewuste, zodat het belemmerende gevoel en/of gedrag positief verandert.

 

Note: op deze hypnotherapie thuisbehandeling zitten auteursrechten en is alleen voor eigen gebruik. En mag jij zo vaak als je wilt gebruiken voor jezelf. Na 3 a 4 keer beluisteren bereik je het beste resultaat. Meer mag altijd.

€ 99,00

 • Levertijd: 1-3 dagen

Met je gedachte uit je hoofd gaan en weer contact maken en voelen met je lichaam (o.a. slaap en/of darm buik problemen)

 

Bepaalde mensen blijven altijd maar malen met hun hoofd, en hebben moeite om in hun lichaam te zijn. Deze mensen kunnen angstig zijn of zich angstig voelen, maar ook mensen die dit malen in hun hoofd ‘s nachts in bed doen.

 

Waardoor ze moeite hebben met slapen, of slecht in slaap kunnen komen. Met deze behandeling ga je in contact komen met je drie breinen, je hoofd, hart en buik brein wat ook weer een positieve verandering kan maken in je darmen en buik gebied.

 

Deze thuis hypnotherapie behandeling van ongeveer 50 minuten gaat jou daarbij helpen, om uit je hoofd te gaan en weer in je lichaam te komen.

 

Note: op deze hypnotherapie thuisbehandeling zitten auteursrechten en is alleen voor eigen gebruik. En mag jij zo vaak als je wilt gebruiken voor jezelf. Na 3 a 4 keer beluisteren bereik je het beste resultaat. Meer mag altijd.

€ 99,00

 • Levertijd: 1-3 dagen

Zelfhypnose

 

Ben jij ook die persoon die door middel van zelfhypnose de veranderingen bij jezelf wil creëren op elke plaats en snel en doeltreffend te werk wil gaan. Met deze zelfhypnose hypnotherapie behandeling leer jij hoe jij zelf bepaalde veranderingen kan en gaat creëren.

 

Dat doe je door eerst bij jezelf de positieve intentie te zetten die je wil en daarna met de zelfhypnose te realiseren.

 

Wanneer jij dit eenmaal kan en een paar keer hebt geoefend, kan je al in 10 minuten de (onbewuste) verandering maken. Op elk moment van de dag wanneer jij wil. Uiteraard doe je dit op een locatie waar je geen machines bestuurt, of verantwoordelijk bent voor je omgeving.

 

Deze thuis hypnotherapie behandeling van ongeveer 50 minuten gaat jou daarbij helpen, om de zelfhypnose behandeling zelfstandig te kunnen uitvoeren.

 

Note: op deze hypnotherapie thuisbehandeling zitten auteursrechten en is alleen voor eigen gebruik. En mag jij zo vaak als je wilt gebruiken voor jezelf. Na 3 a 4 keer beluisteren bereik je het beste resultaat. Meer mag altijd.

€ 99,00

 • Levertijd: 1-3 dagen