Hieronder staan een aantal recensies (stoppen met roken, afvallen door de virtuele maagband programma, en angst/stress) van cliënten die bij mij zijn geweest.

"Ik heb 2 sessies met je gedaan, en ik heb die sessies een aantal weken op me laten inwerken.
Het resultaat van deze sessies lijkt een hele goede uitwerking op me te hebben gehad.
En ik had best wel wat in mijn rugzak zitten!
Vele emoties van nare herinneringen zijn verdwenen als sneeuw voor de zon!
Ik voel me daardoor rustiger, ben minder emotioneel, en zie de toekomst weer vrolijk tegemoet.
Ik ben dus een gelukkig mens!
Frans, ik ben je zeer dankbaar voor je hulp in deze, en adviseer mensen die twijfelen om toch contact met je op te nemen.
Ik heb ook getwijfeld, was sceptisch maar heb het toch gedaan, ik heb daar geen spijt van. De kosten zijn echt ondergeschikt aan het resultaat.
De sessies waren zeer verrassend en inspirerend, ik kan niet anders zeggen.
Je deed het op een rustige, ontspannende manier.
Mocht ik je nog eens nodig hebben dan weet ik je te vinden.
 
Groet Frans.....

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Goed voor mezelf zorgen.

 

Goedemiddag Frans,

Ik wilde bij deze onze afspraak van volgende week maandag annuleren. Het gaat op dit moment goed met mij en voel dat ik er nu geen behoefte is voor nog een behandeling.
Ik ben de dag na onze laatste afspraak weer begonnen met sporten en doe dit nu 2 keer per week. Ik eet daardoor ook weer gezonder en voel me prettiger in mijn lijf. Ik vind het oprecht heel bijzonder dat dit gelukt is dankzij de hypnose en wil je dan ook bedanken. 

 

Groetjes Ans.

 

Div geestelijke ongemakken.

 

Frans is echt een top man!
Is zo lief en open ik heb 2 sessies gehad en het helpt!! Ik kijk er nu heel anders tegen aan :) ga naar Frans!

 

Groet Wendy.

Boosheid en irritatie.
Dag Frans,
Na onze tweede ontmoeting van afgelopen maandag ben ik blij dat ik kan melden dat ik een geweldige week heb gehad!
Ik denk niet dat ik drie weken hoef te wachten om mijn feedback te geven.
Na de eerste sessie zag ik eigenlijk een beetje op tegen de tweede, was bang voor de nasleep zoals eerder. Maar dit is echt super!

Dank je wel! Ik raad jou aan iedereen aan!
Groet H.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Angsten, negatieve gevoelens en beperkingen zijn weg.

 

Beste Frans,

 

Ik hoop dat je een fijne schaatsweek hebt gehad met je vrouw. 

 

Het is inmiddels 10 dagen geleden dat ik voor de tweede en laatste sessie bij jou ben geweest. Ik moet zeggen dat dit een van de beste beslissingen van m'n leven is geweest.

Alle angsten, negatieve gevoelens en beperkingen zijn weg, gewoon helemaal weg. 

 

Op zaterdag 18 september had ik een (onverwacht) bierfestival waar ik langs zo'n beetje alle eetkraampjes ben gegaan. Ik vond alles heerlijk en kon zonder stress alles eten! 

Op vrijdagavond 24 september ben ik op date geweest met een meisje.

Paar drankjes en ook wat eten. Ik kon heel erg ontspannen en was alleen maar blij en relaxed tijdens het afspraakje. En ja, we gaan elkaar nog eens zien. 

 

Gisteren was het mud masters festival. Ik at daar bij aankomt wat, tussen het rennen door de kleine snacks en na afloop.

De geuren, kleuren en smaken deden me alleen in positief opzicht iets!

 

Frans, dank dank dank voor de positieve invloed op mijn leven. Ik hoop dat je nog veel mensen blijft helpen met deze mooi manier.

Ik was drie weken geleden nog best sceptisch als nuchtere jongen, maar ik raad het nu aan iedereen aan.

 

 

Dankjewel Frans!

 

Gr Lars.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Stress en angsten in alledaagse contacten definitief weg.
Beste Frans,

Een maand geleden heb ik mijn eerste behandeling van je mogen ontvangen. Het was die dag bevrijdingsdag. De weg naar je toe heb ik in mijn herinnering geen vlag zien hangen. De weg terug naar huis zag ik ze overal. Wat een bevrijding!

De tweede sessie was misschien nog specialer dan de de eerste. Ik had nooit gedacht dat een onschuldige ervaring als klein jongetje de basis zou kunnen zijn voor mijn lichamelijke reactie op dingen in mijn volwassen leven.

Mijn zweet probleem bij sociale stress heb ik nog weinig kunnen testen, of misschien is het mij niet meer over komen. Ik voel mij zo goed, ik ben er van overtuigd dat het mij niet meer gaat gebeuren!

Hypnose intrigeert mij enorm en ik ben dan ook trots je te vertellen dat ik in juli begin met de opleiding bij Edwin Selij. Ik begin heel egoïstisch vooral voor mijzelf, maar wellicht dat ik ook anderen er mee kan helpen. Dacht dat je dat misschien ook wel leuk vond om te weten.

Ontzettend bedankt!

Groetjes

Michiel 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na o.a. verdriet, onmacht, niet gehoord worden en boosheid na behandelingen en de vele bijwerkingen na bestraling van borstkanker.
In de naweeën van de genezing heb ik begin februari “mijn” hypnotherapeut Frans Verhoeve bezocht. Ik kon namelijk niet nadenken over, laat staan praten over, hoe bekocht ik me voelde door wat me niet was verteld over de bestraling, zonder daarbij de paniek te voelen en hierdoor erg te moeten huilen en daardoor niet uit mijn woorden te komen. Het lukte me niet mezelf erover heen te zetten en ik vond dat dit mijn herstel in de weg stond. Frans zegde me toe dat hij me kon helpen toen ik mijn situatie aan hem beschreef.

Wat me op eigen houtje niet lukte, lukte met zijn hulp inderdaad. Ja, soms moet ik er nog een traan om laten, maar nooit meer overspoeld door een golf verdriet. Meteen na de sessie kon ik er voor het eerst over spreken zonder overweldigd te worden door een verdrietig gevoel van wanhoop en onmacht. Het positieve wonder van de hypnotherapie. Na een sessie van 1,5 uur heeft me dat meteen 100% verlichting gebracht. Ik vind “dankbaar” een rot woord. Maar hier ben ik echt wel dankbaar voor!
 
Irene.
Zie ook onderstaande link:
https://www.kanker.nl/ervaringen-van-anderen/blogs/de-bijwerkingen-dubbele-borstkanker/borstkanker-bestraling-bijwerking-brand
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Slaap en darm problemen,
 

 

Hallo Frans,

 

Bijna een maand geleden heb ik de 3e behandeling bij jou gehad. 

Sindsdien slaap ik stukken beter en heb Nauwelijks nog last van mijn buik.

Voorlopig zie ik geen noodzaak voor een vervolgafspraak.

Bedankt voor alles ik heb de behandelingen als prettig ervaren.

 

Anoniem.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eigenwaarde
 

Al jaren was ik op zoek naar “de knop” waardoor ik zou kunnen loslaten, waardoor ik voor mijzelf op zou komen, waardoor ik mijzelf recht in de spiegel aan zou kunnen kijken. Die knop bleek Frans te zijn.

De dag na de eerste sessie werd ik wakker met een leeg hoofd, gedachten komen en gaan nu in plaats van dat ze maar blijven ronddraaien. En iedere dag daarna ontdekte ik weer iets waarvan ik dacht dit had ik vorige week echt nooit gedaan! Na de laatste sessie (no 3) ben ik nu ook minder ontvankelijk voor de emoties van anderen en voel mij niet meer schuldig als ik voor mijzelf kies en minder rekening hou met anderen.

Dank je wel!

Anoniem

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stoppen met blowen.

 

Hai Frans .

 

Ik was laatst bij jou ivm stoppen met blowen en persoonlijke issues. 2 wkn na de sessie nog geblowd maar daarna ineens alles anders en gestopt !

 

Nu al 57 dagen zonder wiet en ik voel me SUPER!! Dankjewel !!!

 

Heeel blij dat ik naar jou ben gegaan toen voor de " behandeling ".

 

 

Hartelijke groeten Mariska.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hoe hypnose mijn leven positief veranderde.

 

Hoi Frans,

 

Bedankt voor je vriendschapsverzoek! Je timing is goed, want ik wilde al een tijdje iets met je delen. Namelijk dat mijn sessies bij jou zo'n impact op mij gemaakt hebben, dat ik op dit moment ook ben begonnen met de 1.0 opleiding. Ik geniet er enorm van en leer ontzettend veel. En dan te bedenken dat ik met knikkende knieën naar de eerste afspraak kwam, omdat ik hypnose zo spannend vond.

Dus: dank je wel dat ik dankzij jou op een veilige en prettige manier mocht kennismaken met hypnose. Het heeft mijn leven veranderd!

Groetjes, Ineke

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Angst en spanningen van mijn ex.

 

 

Hoi Frans, ik had vorige week een mediation gesprek met ex ( de narcist) en het proces is bijna tot zijn einde, ik had geen enkele fysieke klacht of spanning, ik wilde dat even terugkoppelen naar je.

 

Ben er blij mee er is gewicht van mijn schouders.

 

 

 

Groetjes van een hele blije vrouw.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Virtuele maagband programma.

Hallo Frans

Ik schrijf je dit overigens terwijl ik de broek draag, in maat 38, die ik mee had op het eerste gesprek met jou voor de maagband. We hebben hem toen op mijn tijdlijn gezet in september. De tijdlijn is iets verschoven, maar sinds 2 weken draag ik deze broek met comfort en plezier.

Ik ben inmiddels 11 kilo afgevallen. Het mooiste is, dat ik niet ‘op dieet’ ben maar er heeft gewoon een hele mindset shift plaatsgevonden, waardoor ik andere levenskeuzes heb gemaakt. Ik kan nu oprecht dankbaar zijn voor mijn lichaam en voel dat ik er goed voor wil zorgen. Dat is heel waardevol en betekent ook dat ik niet bang ben dat ik ooit weer aankom. Bedankt!

 

Groetjes Petra.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alcohol verslaving.
De mooie berichten stromen binnen 👌👍
Hallo Frans,
Ik wil je even zeggen dat ik mij super goed voel.
Vanaf half september heb ik geen alcohol meer gedronken.
Het is net of er veel vaardigheden zich aan het ontwikkelen zijn. Ik ben er nog niet maar ga goed...
Dank je wel voor de fijne hypnotherapie..
Liefs,
Linda. 🍀
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Div angsten.
Hoi Frans,
Hoe is het met je?
Volgende week woensdag had ik een afspraak onder voorbehoud.
Deze wil ik afzeggen omdat het op dit moment goed gaat.
Ben dankbaar dat ik van die angsten af ben.
Wellicht maak ik in de toekomst wel weer een afspraak.
Voor nu, bedankt voor alles.
Vriendelijke groeten, Ruud.

_______________________________________________________________________________________________________

Al een jaar lang gestopt met roken !!!!!!

 

Hallo Frans,

1 jaar geleden: was ik bij je voor de Hypnotherapie stoppen met roken.

Vandaag: 1 jaar lang gestopt met roken.

Ik ben een niet roker!!!!

Dank je wel!

Ben je eeuwig dankbaar voor jouw hulp hierbij!

De eerste sigaret bestaat inderdaad niet meer.

 

Groet, Saskia.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Virtuele maagband programma.

 

Dag Frans,

 

Mijn werk brengt met zich mee dat ik veel internationaal reis en bijna altijd met zakenrelaties moet eten en drinken. Het weigeren van een dergelijke maaltijd kan vaak gewoonweg niet.

Maar immer blijven eten is ook niet verstandig. Verschillende diëten en veel sporten waren onvoldoende voor mij. Met de hypnotherapie van Frans Verhoeven heb ik geleerd dat ik kan blijven eten en drinken maar simpelweg slechts de helft eet en drink van alles. Ik eet dus alles en drink erbij, maar gewoon alles minder. De therapie heeft ervoor gezorgd dat ik in 3 maanden tijd ruim 15kg ben afgevallen en dat ik vrij goed in staat ben om dat zo te houden.

Veel dank aan Frans Verhoeve voor zijn rust, therapie en ideeën om dit te bereiken. Grote complimenten dus!

 

Gr. F

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vliegangst en hartkoppingen.

Hallo Frans.

 

Ik zou nog laten horen hoe het is gegaan met het vliegen en de hartkloppingen.

 

Week voordat ik met m’n moeder naar Benidorm ging, was ik denk erg gespannen, als ik maar wat deed, had ik hartkloppingen. In het vliegtuig viel het nog niet helemaal mee, maar ging wel beter. Er zat een mevrouw naast me waar ik veel aan had tijdens de vlucht. Haar man had de hele wereld overgevlogen, toen ‘n burn out en hij vliegt niet meer. Dus ze kon zich wel voorstellen hoe ik me voelde. Eenmaal in Benidorm heb ik geen last meer gehad. Voordat we gingen had ik gedroomd dat ik zag dat er 2 vliegtuigen tegen elkaar aan botsten , of dat de oorzaak was dat ik zo zenuwachtig was.
De terugvlucht ging prima, er zat een leuk stel achter ons, lekker zitten kletsen.
Vorige week donderdag met m’n man naar Barcelona, ging prima, heb tijdens de vlucht lekker gelezen en terug ook weer.

 

Groetjes,
Corry.

 

Note: soms moet het onbewuste even wennen aan de nieuwe situatie voordat het totaal transformeert.

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Virtuele maagband programma.

 

4 juni 2018, de dag dat een lange wens in vervulling ging. De dag dat ik begonnen ben met hypnotherapie bij Frans Verhoeve, de dag dat mijn leven veranderden.

Ik ging erheen om meer zelfacceptatie te krijgen, om complimenten toe te kunnen laten. Om zekerder in mijn lijf te zitten.

Frans is met mij aan de slag gegaan, hij heeft onder hypnose een maagband geplaatst en is mijn verleden in gedoken.

Nu, januari 2019, kan ik uit de grond van mijn hart zeggen dat er veel veranderd is. Ben niet alleen een aantal kilo's lichter, maar ben ook veel oud zeer kwijt. Sta zelfverzekerder in het leven, kan weer voelen dat mensen van mij houden en ben oprecht echt een blij mens.

Je merkt het niet tijdens de sessies en soms dacht ik echt..."tuurlijk" maar echt, gaande weg de weken merk je dat er iets veranderd is, dat er ergens een knop gereset is. Wonderbaarlijk mooi!

 

Frans, bedankt! 

 

Lieve groet,

 

Sandra

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Slaap problemen.

 

Beste Frans,

 

Ik zou je nog even laten weten hoe het met mijn slaapprobleem is na de behandeling. Welnu, het probleem is zo goed als verdwenen, ik slaap beter dan ik in tijden heb gedaan. De eerste twee dagen na de behandeling ging het niet goed, ik kon niet in slaap komen. Daarna ging en gaat het erg goed, ik slaap goed in en na een nachtelijk toiletbezoek lig ik niet meer wakker, maar val weer vrijwel direct in slaap. Ik vind het een wonder, waar ik je enorm voor wil bedanken. Mocht het in de toekomst nodig zijn dan weet ik je te vinden.

Bedankt,

 

Gr. Karin.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Gestopt met roken.

 

Frans is en fijne en rustige man!

 

Was zeer sceptisch dat je na 1 sessie en 350 euro van het roken af bent!

Zelfs toen de sessie klaar was dacht ik nou het zal allemaal wel!

Nu 3,5 maand gestopt! volledig gestopt!

Nooit meer roken!

Maak die afspraak en ga!

Als je weet wat ik rookte!

En meer dan 20 jaar!

 

Gr Rob.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Virtuele maagband programma

 

Hoi 

 

Alhoewel ik enigszins sceptisch stond tegenover hypnose is dit geheel omgeslagen.

Ik heb het inmiddels zelf aan den lijve ondervonden en ben blij dat ik toch, de voor mij grote, stap heb genomen om naar een hypnotherapeut te gaan.

 

Ik was niet echt veel te zwaar, maar wilde toch wel van een aantal kilo’s af. Ben inmiddels (heel geleidelijk) ruim 10 kilo afgevallen. Het hele programma voelde niet als een dieet, maar je gaat er anders mee om. In het weekend een keer een stukje taart of andere snacks is geen probleem.

Ik heb zo veel van vroeger los kunnen laten, waardoor ik me letterlijk lichter voel :-)

 

Het succes heb ik ook mede te danken aan de deskundige en enthousiaste begeleiding van Frans.

Ik kan het anderen zeker aanraden om die stap te nemen.

 

Dank je wel Frans.

 

Petra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gestopt met roken.

 

Hoi,ik ben Jose.

 

68 jaar waarvan 54 jaar gerookt.
Diverse pogingen tot stoppen gedaan maar nooit gelukt.
Nu ben ik bij Frans geweest en hij heeft me via hypnotherapie
geholpen. Een hele ervaring maar wel een hele fijne.
Ik ben nu drie weken gestopt en mijn gevoel zegt me nu 
dat ik een NIET ROKER ben geworden.
Frans bedankt voor je hulp en ook zeker voor je steun via de app.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Revieuw

In het blad B. las ik een interview met Frans en maakte ik een afspraak. Het was fijn dat ik op korte termijn  kon komen. Na een heel positief gesprek waarbij ik een goed gevoel en vertrouwen kreeg in de persoon van Frans en zijn werkwijze vulde ik mijn intake papieren in. Ik deed dit heel uitgebreid om hem zoveel mogelijk inzicht te geven in de problemen waarmee ik worstelde.

Dit heeft goed gewerkt. De hypnose was heel diep en raakte mij tot in de kern. Na twee behandelingen voelde ik mij herboren. Ik kan weer goed slapen. De problemen komen af en toe nog wel in mijn gedachten maar het zijn niet meer mijn problemen. Ik hoef ze niet meer op te lossen en ben er ook niet verantwoordelijk voor. Ik laat ze in gedachten bij degenen die ze veroorzaakt hebben.

Frans heel hartelijk bedankt!

Vriendelijke groet,

Neeltje

 

____________________________________________________________________________________________

Slaapproblemen.

Hoi Frans,

Ik kijk terug op een bijzondere tijd bij je.

Voor mij is het fijn om geen nachtmerries te hebben. Ik wist niet meer hoe het was om een normale rustige nacht te hebben. Ik ben je enorm dankbaar.

Patricia.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Angst en angst aanvallen.

 

Beste Frans,

Het gaat heel goed. ik zit goed in mijn vel en geen angsten en of paniek gehad. bewust wel nog eens mee bezig mijn lichaam kan ik vertrouwen. Mijn vrouw ziet ook dat ik positief veranderd bent en het voel goed.

 

Ik heb de behandelingen als fantastisch ervaren en maak iedereen enthousiast.

ik mis de hypno wel en kom zeker dit jaar nog bij je terug. er blijft altijd wel iets om aan te werken.

We zien elkaar en houden contact. Vooralsnog heel veel dank.
En ook nog € 250 terug van verzekering. 😃

 

Mvg. Bert.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gestopt met roken.

 

Een paar maanden geleden las  ik een krantenartikel over Frans Verhoeve, waarin vooral ook zijn methode voor het stoppen met roken werd behandeld. Na vele stoppogingen was ik ook echt op zoek naar een goede ondersteuning, want het was nog niet gelukt.

 

Het artikel over Frans bleef me bij en ik heb vervolgens afspraak gemaakt. We zijn inmiddels bijna 2 weken na de behandeling en ik ben een dolgelukkig rookvrij mens geworden.

 

Het interessante van de behandeling vind ik dat ik er geen behoefte meer aan heb, ik denk er niet aan en ik mis het niet. Het idee dat ik tijd over heb, omdat ik niet meer hoef te roken, is heel luxe.

 

De behandeling op zich kan ik alleen maar als prettig benoemen. Frans legt goed uit wat de behandeling inhoudt,  wat roken met je doet en luistert goed naar je verhaal; pikt zelfs ook nog wat mee in dingen die dwars zitten die het stoppen met roken zouden kunnen belemmeren.

 

Al met al een hele positieve ervaring met een super resultaat en ik kan eigenlijk nu al heel stellig zeggen dat ik nooit meer zal roken.

 Arianne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Gestopt met roken.

 

Frans heeft mij op een prettige ontspannen manier behandeld waardoor ik van het roken af ben gekomen.
In de behandeling heeft hij meteen een ander probleem mee genomen, en daar ben ik heel erg blij mee. Ik zou de behandeling zeker aanraden.

Gr. Mariska.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Angst en angstaanvallen in combinatie met alcohol.

 

Frans ,goedemorgen.

Ik kwam via een stoppen met roken bericht op Facebook dmv. hypnotherapie in contact met jou.

Ik had je recensies gelezen en zag dat je ook angst en paniek klachten kon verhelpen .

Dat kwam goed uit want die Anti-depressiva en psychiaters na al die jaren hebben weinig geholpen.

We hebben een afspraak gemaakt en tijdens de eerste sessie voelde ik me al anders .Jij hebt me laten inzien dat ik al die tijd eigenlijk helemaal geen last had van geen zelfvertrouwen en angst.

De sessies daarna hebben mij nog verder in de goede richting geduwd. Ik sta veel frisser in het leven ,heb geen paniekaanvallen meer als ik in een drukke supermarkt ben of in een overvol restaurant zit.

Normaal gesproken dronk ik eerst moed in, maar nu kan ik de drank ook laten staan.

Een borrel op zijn tijd is niet erg ,maar ik heb het niet meer nodig om me goed te voelen.

Ik zit vol zelfvertrouwen en energie en creativiteit allemaal dankzij Hypnotherapie.

 

Bedankt Frans.

 

Groet Michiel.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Gestopt met roken.

 

13 september 2017 had ik mijn eerste hypnosebehandeling bij Frans om te stoppen met roken.

Aangezien ik een aantal dingen uit mijn verleden moest verwerken ben ik daar eerst voor behandeld.

Ook dat ging heel goed. Bij de tweede behandeling heeft Frans al een stukje roken meegenomen en dat had al effect.

Na sessie 3 ( nu 3 weken) geleden ben ik definitief gestopt zonder problemen. Ik heb geen enkele behoefte meer aan een sigaret. Tijdens de laatste behandeling is er ook het stukje aankomen meegenomen. Ik ben niet meer gaan eten en snoepen.

 

Kortom ik heb rust gekregen en rook niet meer.

 

Ik ben een gelukkig mens!!

 

Thea

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Gestopt met roken.

 

Ik ben 68 jaar. Op mijn 18e jaar begon ik met mijn eerste sigaretten te roken. Op mijn 21e kreeg ik mijn eerste kind, zoon. Tijdens de zwangerschap heb ik niet gerookt. Ook niet toen ik na 3 jaar weer zwanger was van mijn dochter. Daarna weer begonnen. Mijn ouders rookten ook, mijn vader sigaren en mijn moeder was een gezelligheidsroker. Er waren dus altijd sigaren en sigaretten in huis. Ik ben ermee opgegroeid en vond het ook nooit vies.

 

Nog steeds vind ik sigarenrook lekker en doet deze geur mij denken aan mijn lieve vader, die al 30 jaar geleden overleden is op 87 jarige leeftijd.

Mijn moeder is 92 geworden en ook al niet meer onder ons.

 

Ik heb mijn hele leven lang gesport tot ca. 15 jaar geleden. Sindsdien steeds meer gaan roken tot:

 

Een paar maanden geleden: ik zal een interview met een vrouw van mijn leeftijd , die een zuurstofapparaatje om had. Zij zei: ik wou dat ik eerder gestopt was, dan had ik dit apparaat niet altijd bij mij hoeven hebben. Ik schrok er zo van, dat ik dacht en NU is het tijd! De hoogste tijd!!

Ik had natuurlijk in al die jaren al diverse pogingen gedaan, nicotinepleisters, acupunctuur,nicotine kauwgom. Maar altijd weer mislukt.

Het toeval wilde dat ik eind november 2016 een verhaal van iemand hoorde, dat je onder hypnose van het roken af kon komen.

Dat had ik nog nooit geprobeerd. Meteen een afspraak gemaakt met Frans Verhoeve (via adres op internet) in Vogelenzang.

Op 2 december 2016 heeft Frans mij onder zijn hoede genomen en…..het is gelukt! Na 1 sessie heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Ik ben vast van plan om nooit meer te gaan roken. Voordelen: ik hoest niet meer, slaap beter, houd geld over.

En nu juli 2017 rook ik nog steeds niet.

Annemieke

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stoppen met roken.

 

Hoi Frans,

 

Ik ben bij jou onder hypnose geweest, na honderden keren geprobeerd te stoppen met roken.
En ja hoor, nu al 6 weken niet gerookt, en er maar heel weinig aan gedacht.
Dussss... ik zou zeggen, ga ervoor !!!( 22-mei).

Update augustus nog steeds een niet roker zonder enige moeite.

 

Bedankt Frans.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Virtuele maagband programma.

 

Beste Frans. 

 

Ik ben op 7- april begonnen met de eerste afspraak voor de maagband.

Zoals je weet was ik bij het begin erg sceptisch, en wist ook niet precies wat ik van hypnose en het maagband programma precies kon verwachten. Maar na ons mail contact had ik wel vertrouwen in jou en het programma.

 

Bij de eerste afspraak hebben we eerst kennis gemaakt en jij het e.e.a. uitgelegd over hypnose en waarom afvallen en het jo-jo effect steeds weer bij mij terug komt. We hebben ook het intake formulier besproken en alles wat voor jou en voor mij belang kon zijn om mij zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Het was zo fijn om gewoon eens met iemand al mijn frustraties te bespreken.

Dit gesprek duurde volgens mij 1 uurtje. Daarna heb je via hypnose de maagband aangelegd, en gelijk wat aan mijn snoep en chips verslaving gedaan.

 

Ik kon me toen nog niet voorstellen dat ik de aankomende week gewoon de chips en snoep zonder problemen in de kast kon laten staan.

De 2e sessie jij me geholpen met problemen in mijn jeugd (pesten o.a. ”jij bent dik”) helemaal laten te verdwijnen, zodat ik niet meer extra ging snoepen en snaaien als ik me slecht voelde.

De 3e en 4e sessie hebben we gewerkt aan mijn zelfvertrouwen en om krachtiger in het leven te staan ( voel me nu super 😊).

Bij de 5e en laatste sessie alles nog eens goed bekeken en zowel het verleden als de toekomst goed gezet. Net zo mooi als jij zei een ui die je afpelt totdat er helemaal niets meer is wat het afvallen in de weg kan gaan staan.

 

Maar uiteraard is het mooiste van alles dat ik genoeg heb aan 3 kleine maaltijden per dag, en ook niet meer aan het snaaien ben zoals ik dat altijd tegen jou vertelde. Ik weet nu precies wanneer ik genoeg heb gegeten, en stop meteen zonder probleem.

 

Ik zou volgens jou ook ongeveer tussen de 500gr en 1kg per week afvallen.

Op 7 april woog ik 112kg en zit ik voor het eerste sinds jaren onder de 100kg, en wel 96kg. Zoals je weet is mijn doel onder de 80kg en hebben we deze op mijn tijdlijn gezet in oktober van dit jaar.

 

VOOR MIJN GEVOEL GAAT ALLES VANZELF EN KOST HET ME HELEMAAL GEEN MOEITE 😊

Dus Frans nogmaals bedankt, je hebt echt mijn leven veranderd.

 

Groetjes Karen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Virtuele maagband

 

Al ons hele leven zijn wij bezig met ons gewicht, mijn zus en ik. Wij zijn niet heel tenger gebouwd en hebben echt aanleg om aan te komen. Nu we allebei tegen het eind van de 40 lopen, merk je toch dat het steeds lastiger wordt om op gewicht te blijven. En soms waren er ook periodes dat we dachten: nu even niet, we gaan er niet meer op letten. Maar ja, door alle feestjes en leuke dingen die we in ons grote sociale leven hebben, loopt het al snel de spuigaten uit. Maar omdat we alles al geprobeerd hadden, van Weight Watchers tot shakes (wat overigens voor anderen misschien  prima werkt) waren we er ook wel een beetje klaar mee.

 

Toen kwamen we een berichtje tegen op Facebook van Frans Verhoeve over de virtuele maagband.  We raakten geïnteresseerd  en zijn verder gaan kijken op internet. Hebben er heel lang over nagedacht en met elkaar besproken en hebben toen contact opgenomen met Frans. We waren tóch niet gelukkig met ons overgewicht en het zat ons duidelijk in de weg. Doordat Frans ons vertelde hoe het bij de virtuele maagband in zijn werking ging, hebben we toch de stap genomen.

 

Inmiddels zijn we 5 maanden verder en allebei ruim 13 kilo afgevallen. Het is geen dieet,  je eet gewoon wat de pot schaft, alleen zit je heel snel vol. Ook het leren om drie maal per dag te eten was geen moeilijkheid voor ons. Natuurlijk eten wij wel eens een patatje, alleen krijgen we nooit meer een hele zak op. En natuurlijk drinken wij nog wel eens lekker een wijntje, alleen zit je gewoon heel snel vol. Dit alles heeft ons een ander mens gemaakt. Ons eet patroon is veranderd en niemand in onze omgeving merkt het aan ons, want we hoeven niets te laten.

 

Doordat we een hele goede begeleiding van Frans hebben gehad en nog krijgen indien we dat nodig hebben, zitten we beter in ons vel en voelen ons gelukkiger.

 

Wij zijn er, tot op de dag van vandaag, nog steeds blij mee dat we de stap genomen hebben en zijn helemaal gewend geraakt aan onze nieuwe levensstijl!

 

Groetjes,

 

2 zussen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Angst en angstaanvallen.

 

Hoi frans,

Zal me eerst even voorstellen ben Richard-k- 48 jaar en heb de hypnotherapie bij frans Verhoeve gedaan op aanraden van iemand anders.

 

Mijn problemen waren angst en paniek aanvallen waar ik al vanaf me jeugd mee kampte ,alles geprobeerd medicatie, therapie, maar niks mocht baten sterker nog de angst werd groter en de paniek aanvallen meer en meer tot het soms echt niet meer ging.

Leven was soms een hel en me wereld werd kleiner en kleiner, tot me eerst sessie bij Frans, er ging een wereld voor me open voelde me sterker dan ooit. Daarna de volgende sessie was compleet onder hypnose en na de hypnose sessie voelde ik me nog sterker alles ging me makkelijk af en angst en paniek waren er niet.

De laatste sessie toen ben ik compleet onder hypnose geweest en na de hypnose sessie voelde ik me echt super en heel ontspannen, en dat is tot op de dag van vandaag nog zo.

Ik doe alles weer en ben Frans daar zeer dankbaar voor, al die jaren van medicatie hadden niet nodig geweest als ik Frans eerder had ontmoet, en hoop dat andere mensen met verglijkbaren klachten wat aan dit verhaal hebben.

 

vrg Richard

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------